O NOVEM SPLETIŠČU


Nagovor predsednika dr. Marjana Žnidariča

Spoštovani!

Pred vami je novo spletišče Združenja borcev za vrednote NOB Maribor.

Na prenovljenih spletnih straneh našega združenja želimo poleg informiranja in seznanjanja naših članov in širše javnosti z našimi aktivnostmi, predvsem širiti in vcepljati bralcem zgodovinsko resnico in vrednote, ki so se oblikovale med drugo svetovno vojno in na katerih temelji tudi splošno veljavna ureditev demokratičnega sveta. Ljudje premalo vedo o slovenskem osvobodilnem boju v letih 1941-1945, še zlasti zaskrbljujoče veliko pa je pomanjkanje tega znanja med šolajočo se mladino. Zato bomo na naše spletne strani lansirali predvsem tiste etično moralne vrednote, ki so bile hrbtenica slovenskega osvobodilnega boja in ki vedno znova potrjujejo tezo, da narod, ki ne ceni svoje preteklosti nima bodočnosti.

Upamo, da bodo naše spletne strani vsaj malo pripomogle k bolj spoštljivemu odnosu do narodove zgodovine.
Več, preberite prosim na povezavi spodaj, pod naslovom:

Zgodovinska resnica je samo ena


KRATKA NAVODILA

Komu so namenjena navodila spodaj?

Predvsem nam starejšim, ki že slabo vidimo in ki ne maramo obilice informacij, ko kliknemo na sliko glave, ali na meni DOMOV.Navodila so torej namenjena začetnikom za katere velja definicija, da je učenje v bistvu ponavljanje. Pa ponovimo…
Za začetek najprej klik na sliko glave ali meni DOMOV. Odpre se prva stran z zadnjim sporočilom tajnice našega združenja.
Gotovo ste opazili menijsko vrstico z gumbi (slika):

Kljukica poleg glavnega menija pomeni podmenije…Brez skrbi klikajte po vseh menijih in podmenijih, ogledujte si vsebino in se veselite našemu novemu spletišču!
Če se po nesrečnem naključju izgubite v množici dokumentov, obstaja rešilna povezava,  to je slika glave našega spletišča (deluje podobno, kot Esc tipka na vrhu tipkovnice). Klik po sliki glave vas vrne v začetni meni DOMOV.

Hvala na pozornosti, vaš “webmojster” 
Pišite na e-naslov:

nob.mb@amis.net

Hvala!